fbpx

   Darilo nad 35€!

Košarica
€0.00

Podjetje AGONA d.o.o.

Naša zgodba in kdo smo?

AGONA d.o.o. je družinsko podjetje z več kot petindvajsetletno tradicijo na področju proizvodnje in prodaje. Ustanovljeno je bilo leta 1992.
Naša glavna dejavnost je bila sprva uslužnostno pakiranje, nato pa smo sčasoma prešli na pakiranje proizvodov lastne blagovne znamke Agona, katere asortiman obsega oreščke, semena, razmaščene moke in pripravljene mešanice za peko. Začeli smo tudi proizvajati bio ingver shote, ki jih sami polnimo. Glede na vse večjo osveščenost kupcev in ekološke trende, smo leta 2010 naredili nov korak v razvoju ter podjetje usmerili v pakiranje ekološko pridelane hrane.

Pakiranje živil ima odločilno vlogo v živilski verigi in predstavlja pomembno vlogo pri kakovosti in varnosti živil. V družbi Agona d.o.o. neprestano delamo na tem, da so naši proizvodi varni in zdravi. Skozi vsakodnevni proces izvajanja načel dobre proizvodne prakse in dobre higienske prakse dosegamo usklajenost z zakonskimi zahtevami in internimi zahtevami podjetja, ki smo si jih predpisali, da bi lahko svoje poslovanje uskladili z zahtevami HACCP sistema in veljavne zakonodaje na področju živil. Vsi zaposleni na svojem področju dela spoštujejo načela stroke, zakonodajo Republike Slovenije in evropsko zakonodajo.

Poslovni uspeh podjetja temelji na stalnem osveščanju zaposlenih o pomenu varnosti živil, prepoznavanju potreb kupcev in njihovem zadovoljstvu. Kontinuirano nadziramo naše proizvode z namenom, da zagotovimo njihovo kvaliteto in varnost. Naš končni cilj je varen proizvod in zadovoljen kupec, ki vedno znova sega po naših izdelkih. Vrednota podjetja je usmerjenost k visokokakovostnim izdelkom. Sedež podjetja in proizvodni obrat se nahajata na Ljubljanski cesti 38 v Šentjurju pri Celju.

Certifikat

[]